.

.

PomisGam PS4 Kontrolor Kompatibilni za Playstation 4/Pro/Slim/PC Prozore(7.8.10)/Paru, Bežični Igara Kontrolor sa Naplaćivati dine Kejbl, Audio Funkcije, Mini DOVEO Indikator i Anti-Iskliznes (Crveno)

PomisGam PS4 Kontrolor Kompatibilni za Playstation 4/Pro/Slim/PC Prozore(7.8.10)/Paru, Bežični Igara Kontrolor sa Naplaćivati

Ocjena posjetitelja:

KM 19.49
Količina robe
Tova je dostupan

Padovi napona prekriven od prvog dana.STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24/7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više. . 【Poboljšanje Dugme & Visoko-Upravljač Osjetljiv Dizajn】 raspored gamepad dugme je poboljšanje sa odličan duplo analogni komandu ručicu dizajn.I ergonomske kontrolor je vrlo osjetljivost, sa smanjiti vrijeme odgovora i poboljšana tačnost u kritičnom trenutaka. 【Super Kompatibilnosti Dizajn】PS4 ozvucen kontrolor je opremljen sa najnovijim prijedlog-osjećam tehnologija, izgradili-u 3 D žiroskop, i accelerometer, što se može postići inteligentan odgovara PS4 / PS4 Pro / PC (Win7/8/8.1/10) i za pare. 【Uključi I Igrati Dizajn】upravljač ozvucen vrlo jednostavna za korištenje, takođe.Ne moraš postaviti bilo programe ili preuzimanje nikakve aplikacije ili prolaziš kroz sve nameštaljka proces, samo uključi i počni da se igra. 【 Ergonomske Dizajn】ručicu i podizanje konture sa kontrolnog su dizajnirani da se sjajno uklapa u vašu ruku.Dok podnijeti je napravio novog polimera materijal za stvaranje mate teksturu to čini kontrolor nije lako padneš ruke i ima različitih stisak iskustvo. 【 Novi Način Da se Igram Dizajn】Dupli poen capacitive osjećaj dodira rampi na ispred kontrolor.Udio dugme čini društvene interakcije lako sa instant video igre i tv podatke.Podijeliti dugme.Opcije dugme.D Blok (gore, dole, desna, lijeva).Akciju dugmad (trokut, krug, križ, kvadratnih).Okidač dugmad (R1, R2, L1, L2).Dodir Blok dugme. 1 * bežični kontrolor za PS4 (CRVENO ). 1 * mikro-USB podatke kablovsku. 1 * Korisnik vodič.Ubacite podatke kablovsku u USB port domaćina, povezati podatke kablovsku da ručicu.Pritisni mala kuća dugme na dršci kraja.Led će flash brzo.Kada jedan obojeni VODIO na dršci je uvijek o, To ukazuje na vezu uspjeh.Isključi podatke kablovsku.Ručku je automatski povezan nazad u domaćin.Koristi tvoj bluetooth povezati kontrolor, neke kupce rekao da je kontrolor mogu iskoristiti da je ios telefon i ios pc.Ali mi smo ps4/ pc kontrolor, u možete pokušati za ios sistem.Ubacite podatke kablovsku u USB port domaćina, povezati podatke kablovsku u handle Press malu kuću dugme na dršci kraja.Led će flash quickly When jedinstvenom obojeni VODIO na dršci je uvijek o, To ukazuje na vezu success Unplug podatke kablovsku.Ručku je automatski povezan nazad u domaćin. - Ovo je treća strana igru kontrolor (NE SONY).Ako PS4 konzolu softver je unaprijeđen da najnovije izdanje,upravljač možda neće moći da se par sa tvojim PS4 konzolu ili isključite tokom koristiti.. Ti možda da koristim novosti firmvare na kompjuter da nadograditi kontrolor.U procedureis lako.Koristi tvoj bluetooth povezati kontrolor, neke kupce rekao da je kontrolor mogu iskoristiti da je ios telefon i ios pc.Ali mi smo ps4/ pc kontrolor, u možete pokušati za ios sistem.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji