.

.

Sjevernoj Americi Mypet Petyard Prolaz: 4, 6 ili 8 vijeće ljubimca kaveza sa lockable ljubimca vrata. Freestanding. 7 kvadratnih. ft da 34.4 kvadratnih. ft. (26 visok)

Sjevernoj Americi Mypet Petyard Prolaz: 4, 6 ili 8 vijeće ljubimca kaveza sa lockable ljubimca vrata. Freestanding. 7 kvadratnih.

Ocjena posjetitelja:

KM 71.32
Količina robe
Tova je dostupan

Osam spojene vijeće zidovi su unaprijed povezani, ti samo treba da ih izvučem iz kutije i pažljivo otvaraju im da se formira dvorište.Pin na oba kraja u vijeće će sjesti savršeno u zaroni za sigurnu odgovara.Ne možeš da pohvataš ZA BILO koji PROSTOR : 8-vijeće dvorište je 26" Visok i obuhvata do 34.Ukloni dva tijela da bi heksagonski u obliku olovku za tvoj ljubimac da se igram s lakoćom.Mala vrata također brave za zadržavanje ti nudim mir.Koristi 6 ploče da bi heksagonski u obliku olovku za tvoj ljubimac da se igram s lakoćom.Dolazi u kompletu sa skid-otporan uloške, neće skliznuti ili ogrebotina, radi na bilo površinu.Nema potrebe da brineš za podove kada koristi unutra.Na ve} u raznovrsnost ovo dvorište je beskrajna.U Petyard Prolaz može biti prikazana na nekoliko načina da primi sve faze i faze tvoj ljubimac je život.Ili, da koristim 4 tijela da se stvori udobno 7 kvadratnih jedan sanduk za štene trening.To dolazi sa skid-otporan uloške da će spriječiti ploče od grebanje i curi na bilo površinu u tvojoj kući uključujući tepih, pločice, drvo, itd.Napolje iz kutije, postavljanje Petyard Prolaz je lako, osam spojene paneli su prije povezan - jednostavno povuci ploče iz kutije, otpusti i poveži ih zajedno.U Petyard Prolaz stvara poseban prostor za vašeg ljubimca praktično nigdje.U Petyard Prolaz također uključuje zgodno nositi podnijeti što znači da je ovo lagan dvorištu lako odvesti bilo gde, unutra ili na otvorenom.U Petyard Prolaz je sigurno, prenosni kontejmenta koji ima ekskluzivni njiše vrata za kućne ljubimce.Stisak-n-Twist Mali Ljubimca Vrata.Osam-vijeće Petyard Prolaz je brown u boji, obuhvata da 34.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji