.

.

Privremene Tetovaže Tinta, Blagi Sastojke Tetovažu Mastilo za Biotehnologiju DIY Tijelo Umjetnost Sliku(Ljubičasta)

Privremene Tetovaže Tinta, Blagi Sastojke Tetovažu Mastilo za Biotehnologiju DIY Tijelo Umjetnost Sliku(Ljubičasta)

Ocjena posjetitelja:

KM 5.09
Količina robe
Tova je dostupan

DRŽI DUGO VREMENA:Tetovažu Pigmenata Držati za dugo, što se može trajati o 1-2 nedelje pod normalnim veš.ŽIVA : Tetovažu Tinta je Najveći mogući čista pigmenata sadržaja osigurava tvoj rad se ističe.BIOTEHNOLOGIJU:Tetovažu Mastilo Usvaja biotehnologiju na boju kože, daje ti sa živu tetovaže obrazac.RAZLIČITE BOJE SU DOSTUPNI:Tetovažu Gel ima Različite boje su dostupni, blizu efekat tetovaža, blagi sastojke, nisko alergiju stopa.NEĆE NESTATI U VODU:Privremene Tetovaže Mastilo ne može biti oprali direktno, neće nestati u vodu, gubi se sa metabolizmom kože.Karakteristika : 1. Usvojiti biotehnologiju na boju kože, daje ti sa živu tetovaže obrazac.2. Drži dugo vremena, što može trajati o 1-2 nedelje pod normalnim veš.3. Različite boje su dostupni, blizu efekat tetovaža, blagi sastojke, nisko alergiju stopa.4. To ne može biti oprali direktno, neće nestati u vodu, gubi se sa metabolizmom kože.5. Boja polako se pojavio u oko 6 sati i do najmračnijih poslije 20 sati.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Tetovažu Ink Material : Liquid Optional Boja : Crna, Plava, Crvena, Zeleno, Ljubicasta, Tetovaža Jedan Bocu Kapacitet : 10ml Instructions : 1. Očisti : Čiste kože sa vodom i suho da bi se osiguralo da nema masti, ili da se malo znoji, koristiti.2. Čvrsto držati : naljepnicu trebalo bi da je tako blizu da kožu moguće, držimo položaj u jednom, zar ne držati se koža više puta, inače stickiness će biti smanjeno.3. 1-2mm debljine : mastilo je natopljena oko 1-2mm, koji je malo veći nego debljine šablon, i udubljenoj područja treba da bude ravnomjerno obložene.4. Ne mrdaj : Kada sok je suvo, i probaj da ne mici se, ne diraj naljepnica, inače obrazac će biti zamrljano i zamagljen.5. Pokida naljepnicu : sok će se pretvoriti u film posle osuši, zapamti, ne diraj to sa tvojim rukama, inače ruke će mrlja.Paket Listu : 1 x Tetovažu Ink Note : Treba da sarađuješ sa naljepnicu;Molim te, nemoj stavi sok na druge dijelove, jer je jako teško oprati;Za prvu operaciju, biti siguran da nosiš rukavice, ali ne diraj tetovažu područje i suho sok od ostataka;To je najbolje da ne diraj istetovirao mjesto dok čekaju;ne staviti naljepnicu kada je koža mokra ili da se znojim.

Ključne karakteristike

 Condition:
100% Brand NewItem Type
Material:
Liquid
Optional Color:
Black, Blue, Red, Green, Purple, Tattoo
Single Bottle Capacity:
10ml
Instructions:
1. Wipe clean:
Clean the skin with water and dry it to ensure that there is no grease or sweat before use.
2. Tightly stick:
the sticker should be as close to the skin as possible, sticking to the position at once, do not stick to the skin repeatedly, otherwise the stickiness will be reduced.
3. 1-2mm thickness:
The ink is coated about 1-2mm, which is slightly higher than the thickness of the template, and the hollowed out areas should be evenly coated.
4. Don't move:
When the juice is dry, try not to move, don't touch the sticker, otherwise the pattern will be smudged and blurred.
5. Tear off the sticker:
the juice will turn into a film after it dries out, remember not to touch it with your hands, otherwise your hands will stain.
Package List:
1 x Tattoo Ink :
Need to cooperate with the sticker; :
Please do not stick the juice to other parts, because it is super difficult to wash off; :
For the first operation, be sure to wear gloves; :
Do not touch the tattoo area and the dried juice residue; :
It is best not to touch the tattooed place while waiting; :
Don't stick the sticker when the skin is wet or sweating. :

Slični proizvodi u kategoriji