.

.

U/Za Nadogradnju preskakati preko Konopca, Preskakanje Konopce, Zamršeno-Besplatno sa Treća Generacija Loptu Imajući, Vježba Fitness, Izdržljivost Vježba za Borilačke Vještine ili Samo Ostati Stati-Prilagodljiva za Odrasle.

U/Za Nadogradnju preskakati preko Konopca, Preskakanje Konopce, Zamršeno-Besplatno sa Treća Generacija Loptu Imajući, Vježba

Ocjena posjetitelja:

KM 4.49
Količina robe
Tova je dostupan

????Ti sigurno ne želiš da se povrediš tokom vežba, zar ne?Novi dizajn loptu imajući sistem je sastavljena od mnogo veoma glatko jaja, koja može da te jako lako, da swing konopac tokom vježba, kada koristite naš preskače konopac, to čini zglobovima i ramena, više rada-spašavam, čime se zaštiti mišiće i zglobove od oštećenja tokom dugoročnu vježba. ????Jeste li ikad izgubili preskakanje bavi iz ruku zbog znojenje ?Sada, ne brini, ove probleme više, naš preskakanje bavi su umotani sa nadograditi materijala, koji se mogu apsorbuje dosta znoja iz ruku.u isto vrijeme, može da se držimo za ruke kao jaka lepak, da budem siguran da konopac neće biti izbačena lako povrijediti ljude oko tebe ili sebe. ????Kako da se izgubiš na težini brzo?Deset minuta skakanja konopac troši istu količinu kalorija kao 30 minuta trči.Porediti sa trčanja, ima manje teret konopac preskače na srce, i pluca.Spalite debela efikasnije od strane konopca preskačem, dok god možete da nastavite za 30 minuta dnevno, naći ćeš tijelo debeli će nestao dan po dan kao i ti se želja. ????Vrlo lako da se prilagodi na dužinu!Molim te, ne brini o dužini od skoka konopac, naš preskače uže može biti prilagođen veoma zgodno, većina ljudi se mogu prilagoditi dužinu u 2 minuta.To može biti prilagođena dok 115 cm i tako kratkom kao 30 cm. ????Nakon prodaje usluge.Ako imaš bilo kakvih problema sa naših proizvoda tokom koristeći naša preskakati preko konopca, kontaktirajte nas i mi moramo da pravovremeno odgovor u roku od 24 sata.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji