.

.

BaggySacky Fleksibilan Srednji Veliko Kontejner sa Torbu Vrhu & Jaka Petlja se Bavi 35x35x43 cm (1.1 Kubnih Dvorištu) Teret Kapaciteta 2200 funti (1 ton)

BaggySacky Fleksibilan Srednji Veliko Kontejner sa Torbu Vrhu & Jaka Petlja se Bavi 35x35x43 cm (1.1 Kubnih Dvorištu) Teret

Ocjena posjetitelja:

KM 17.99
Količina robe
Tova je dostupan

FIBC veliko torba je standardizirani kontejneru u velikim dimenziju za skladištenje i transport suv proizvoda, Poput peska, đubriva, pokrivač, ode, grane, šljunak, dvorištu i izgradnju ostataka.FIBC veliko torba je redovno koristio farmeri, hapse, izvođači, proizvođači i distributerima za transport i radnje veliko količinama.Baggy Sacky FIBC kontejner je proizveden od kvaliteta tkanje polipropilen i testirali je upoznati industrijske standardima da ih pravim jaka, trajna i ponovno iskoristivih.Teško i korisno, Vrlo korisna za mnoge poslove, Non-vodootporan je, ipak.Ova vreća dolazi sa torbu tip mlatnuti vrhu i jak petlja se bavi.Paket uključuje jedan bijeli FIBC torbu sklopljene, Dimenziju 35"Ja x 35"Š" x "43"H, Učitati kapaciteta 2200 LB (1 T).Šta kupci say1. Imali smo veliki, madracu stilu madrac da smo trebali prijevoz.Imali smo problema dobiti karton Pederom kutiju da ga držite.2. Čak i sa kamionet, ova torba kuca prljavi krevet i ceradu za generala posao u dvorištu.Pobeda kravatu na vrhu je sjajna ideja i prave ovo odmah skladu sa lokalnim teret/bacaju zahtjeva.3. Tkanine izgleda bolje da se iskoristi za travu isečke, ilovače, pokrivač, ostavlja itd.protiv protiv štapove i druge šiljate stvari.Ja koristim ovu torbu učitati ostavlja u.Ima puno lišća.U obratimo pažnju na drške su pri ruci previše.4. Ja koristim krevetu sa staze grana i grančice da zajedničkog područje za odlaganje.Veličina je zaista veliko, da je lepo, jer ne moraš da preotmu vreću i lakše je za transport materijal daljinu bez da brineš o tome mogao biti na vrhu.5. Ne ubodne kad smo staviti drvene čips i štapiće u torbu.To može biti izbačen je teško biti u poziciji bez kida ili napravili rupe materijal.Koristimo ga da se suši i radnje iverje koristiti kao vrt put punjac i ekstra ugljenika u kompost.6. Naredio sam im da ukloni tona pejzaž kamen i drži kombi čistim, morao sam da zadržim torbe svjetlo odvući ih u svoj kombi.Također bi posao pa list za uklanjanje.7. Ja ispuniti krevetu sa mulched ode.To je tako veliki da ispunjava iza prikolice kad je pun.Čak i sa samo ostavi to bude teška, koristim nameštaj dolly ispod umjesto vuku po podu.8. Napuni ih spreman za pesak uklanjanje.Kupio sam i plan da kupim još više, pa ne moram da ih napunimo i može ih podići u auto za bacanje.Ne podnijeti da stisak ispod za napojnice u baca preskočiti.Pa biti spremni da držim na vrhu bavi ili ćeš je izgubiti torbu!9. Nekada sam ove torbe je počistiti ruševine na krovu.Torbu sebe je dobro, ali nisam bio u mogućnosti da koristi to s mojim mini skid upravljati kao bilo da je visok.Ako imaš punu veličinu mašine će te poput njih.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji