.

.

yingxiner Teretanu Sistema grupu Otpora Vežba Bendove za Vježbanje Bendova Otporne Bendove za Vježbu Bend Uspjeti Bendova Grudi Grana Napetost Bendove za Vježbu (Boja : Narandžasti, Veličine : 81.89 cm)

yingxiner Teretanu Sistema grupu Otpora Vežba Bendove za Vježbanje Bendova Otporne Bendove za Vježbu Bend Uspjeti Bendova

Ocjena posjetitelja:

KM 66.15
Količina robe
Tova je dostupan

【Lateks materijal】 Ovo elastično bend od lateksa materijal je siguran, i bez mirisa, sa visokim površinu za usne, visoko elastičnost i izdržljivost bez prekida, trajna i sigurno. 【Pun tijelo obuku】 Ovo elastično bend mogu voz cijelo tijelo.Možeš voz ramena, prsa, ruke, struka, trbuhu, mladunci, itd., svi do jednog. 【Lako nositi】Ovo elastično bend je mala, zgodno i lako radnju.To je teretana koju držiš u ruci, pravi fitness više besplatno. 【Izvrsni Pokloni】 bolje je da pozovem nekoga da se znojiti od pozvati nekoga da jedeš, da im porodica i prijatelji koji gube težinu i oblikovanju tijela, dakle, to će postati mršavija i mršavija nesvjesno, zdravije i život bolje. 【Nakon prodaje službe】 Ako budeš imao kakvih problema, kontaktirajte nas, mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata, a mi ćemo se poslužiti te svesrdno.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji