.

.

USCMN Pun Vježba Kvadratnih Toranj Dijamant Sliku Pribor za Odrasle - 5D DIY Krst Šav Kvarc Mozaik Kući Zid Dekor-12x16in(30x40cm)

USCMN Pun Vježba Kvadratnih Toranj Dijamant Sliku Pribor za Odrasle - 5D DIY Krst Šav Kvarc Mozaik Kući Zid Dekor-12x16in(30x40cm)

Ocjena posjetitelja:

KM 11.92
Količina robe
Tova je dostupan

【Popularna Umjetnost】 : najpopularniji DIY dekoraciju,šarene i trodimenzionalni, lakše i lepše nego unakrsno šav.Dijamant sliku kit je lako da shvatim klasik radi umjetnosti,da će te uživati zadovoljstvo pravi.Iskustva osjećaj da si slikar. 【Super Sjaj Dijamante】 : Dijamant je poboljšan na osnovu smole dijamante.Površinu dijamant ima 17 sekcije to izgleda sjajno i bit će nikada nestati.DIY 5 D Dijamant Sliku Broj Paketa su još jače i realniji od smole dijamante. 【Eko Platno】 : Mozaik Praviš Zalihe Za Odrasle upotrebi visoko jasno štampanje ulje platno, non-otrovna, otporan na vodu, ekološke zaštićeni, nije lako složiti, seti će biti, da nikada ne blede, čini tvoju sobu više vivifying i Sija na svjetlu. 【Značaj DIY】 : Završavam DIY dijamant slika je proces stalno prilagoditi sebe i podijeliti srećna vremena sa obitelji i prijateljima.To će biti bolje, da obrazovni roditelj-dijete saradnju Kada završiš ovo dijamant sliku sa tvog djeteta.I 5 D dijamant pribor za slikanje može smanjiti stres, iskustvo želja za postignućem, povećanje samopouzdanje, razviju. 【100% GARANTUJEM】 : To je najbolji Dijamant Sliku .Ako imaš kakvih pitanja ili prijedloge naše proizvode, slobodno nas je poslao e-mail, mi ćemo ti dam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 SATA."Uradi sam" Koraci : 1.Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate.2.Odnosi na stolu ispod platna, da nađemo odgovarajuće magiju kocku dijamant.3.Primijeniti odgovarajucu kolicinu dijamant ljepilo na olovku.4.Drži odgovarajući dijamant.5.Drži dijamant na odgovarajući platnu.6.Ostatak dijamante može se staviti u zip bravu torbe.7.Iskoristiti knjigu ili ruku na štampu dijamante da osiguraju to je više stout.Bilješka : 1. NE otkrijem previše nedovršena oblasti platno u slučaju viskoznosti smanjenje.2. Držite ruke i platno čist & suv.3. Da bi izbjegli creasing, NE složim platnu.4. Drži kamenčići daleko od dece mladje od 5 da cemo izbjeci da budem progutala ih slučajno.5. U ram NIJE uključena.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji