.

.

LeadsaiL podlogu za Miša sa Prikaceno Ivice, Premije-Textured Miš Mat, Non-Iskliznes Gumene Bazu, Otporan na vodu Mousepad, za Laptop, Kompjuter & PC, 10.6×8.3×je 0,15 cm (Crveno)

LeadsaiL podlogu za Miša sa Prikaceno Ivice, Premije-Textured Miš Mat, Non-Iskliznes Gumene Bazu, Otporan na vodu Mousepad,

Ocjena posjetitelja:

KM 4.49
Količina robe
Tova je dostupan

【Trajnih Samo Ivice】Ovo podlogu za miša je delikatna ivica kojom se može sprečiti da nosiš.Osigurati produžena upotrijebiti bez deformacija i degumming. 【Ultra-meku Površinu】Teksturu je gušće sa 230°F i visok pritisak tretman.Miš ne može biti brzo se preselila i tačno pozicionirana na klizavim lakom.Dobro za tvoj posao i igre. 【Non-iskliznes gumene bazu】 Gustom senke i anti-iskliznes prirodni gumene bazu mogu čvrsto stisni desktop.Premium nježni materijal za vaše udobnosti i miš za kontrolu. 【Otporan na vodu Prevlaka】Efikasno spriječiti slučajno štetu od prosuo tečnost.Kada tekućina prolazi na stolu gajbi, To će se formirati u kapi vode i spustiš se niz.Lako je čist i neće odgoditi svoj posao ili igra. 【Širom Primjena】Dostupan za sve vrste miš, LASER & OPTIČKI.Idealno veličine za svakodnevno koriste. 3mm debljine prilagoditi sve površinu.Trajnih Samo Ivice : Leadsai L podlogu za Miša posjeduje delikatna ivica kojom se može spriječiti nosi.Osigurati produžena upotrijebiti bez deformacija i degumming.Meku Površinu : Prikazuju čist, u skladu površinu teksture.Ovo daje senzori bolje slike za prevođenje miš pokret u kursor pokret, poboljšanje preko nedosljedno, ili da ga uprljam sto i stolu površinu.Vodo-Otporna i Pere : Vodootporne prevlaka sprečava štetu od prolila piće ili druge nesreće.Štaviše, materijal je lako klan od wipping sa vlažnu krpu.Leadsai L podlogu za Miša posjeduje delikatna ivica kojom se može spriječiti nosi.Osigurati produžena upotrijebiti bez deformacija i degumming.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji