.

.

TUMYBee Tibetanski Ručno Sreće Narukvicu - Prijatelj Ljubav Par ili Porodica - Sretan Tkanje Šarenih Niz Konac Za Zaštitu i Valentine Poklon Nekoliko Poklon Kutiju (Tamno Crvena)

TUMYBee Tibetanski Ručno Sreće Narukvicu - Prijatelj Ljubav Par ili Porodica - Sretan Tkanje Šarenih Niz Konac Za Zaštitu

Ocjena posjetitelja:

KM 6.74
Količina robe
Tova je dostupan

✅ TUMYBEE Nakit fokusiraj se na Originalnu Ručno Tibetanski Narukvicu.Mi ćemo uzeti inspiraciju iz obiteljsku povijest preko 10 godina pravi nakit poseban rukom. ✅ Ovo Tibetanski narukvicu stavlja se fokusirati na Crvenu boju na nakit, koja je poznata da bi mogao da privuce sreću oboje u vašem privatnom životu i u poslovnim poduhvatima. ✅ Koju je nosila je ovu narukvicu sve vrijeme, ti mogu otkloniti sve ove negativni pomoći poboljšati kvalitetu života.Ovo je sve zbog uvjerenje da je crvena žica pomaže da se apsorbuju negativne energije da transmute u nešto pozitivno za vas da uživate. ✅ Narukvicu čini odličan poklon za vaše voljene na svaki rođendan, praznike, godišnjice na važne događaje i više, kako da širimo ljubav i pozitivnosti okolo. ✅ Smo su posvećena da ti obezbedim nakit da ćete čuvati zauvijek, i to znači da osigura tvoje zadovoljstvo poslije kupovine. ✅ Da bi se osiguralo da vaš narukvicu traje dokle god je moguće bez nosi je ili oborena ili pohabane, važno je da se dobro brinuti za njega. ✅ Re-veliko od 18cm da 25cm.Stilu : Tamno Crvena.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji