.

.

Letjelica Alat za Rezanje sa 3 Oštrica (15°, 30°, 45°), Umjetnost Komunalnih Noževe 360 stepeni Rotary Cutter i Preciznosti Nož za Umjetnost, Quilting i Zanatstvo (Mornarici)

Letjelica Alat za Rezanje sa 3 Oštrica (15°, 30°, 45°), Umjetnost Komunalnih Noževe 360 stepeni Rotary Cutter i Preciznosti

Ocjena posjetitelja:

KM 5.24
Količina robe
Tova je dostupan

1. Ovo ručnim alat ima 360 stepeni rotirajući mač, što mogu smanjiti veoma kompleksne oblika lako i brzo.Za razliku od drugih brod noževe, to je super bezbedni i da će ne sečemo ljudska koža je lako, i stoga je jako je pogodan za mlade zanata i hobi entuzijasti da se koristi u školi. 2. Sečenje brod alat je kao olovka, zgodno i efikasna, i možeš uzeti uzorak želiš brzo i lako.U isto vrijeme, cutter je oštar i lako se koristi na običan papir, cardstock, ljepilo vinil i 4 miliona najlon. 3. Ovaj brod nož je napravljen od visokog kvaliteta karbonska oštrim predmetima.Pomoćne nož je ergonomically dizajnirao.Ruka alat je kompatibilan sa svim udaraca i embossing mašine.Model pravi će omogućiti da napraviš kompleks vinil pokriva materijala u stanju oblika stvoriti svoju decals i krugovima. 4. Moj hobi nož je savršeni instrument za razne kreativni aktivnosti, pogodan za svaki entuzijasta od početnika da ekspert.Preciznost noževe su jako je pogodan za sve vrste papir brod i šablon pravim projekte, uključujući sečenje papira, kartu pravi, otpad rezervacije i pravi obrazac. 5.Ovaj Brod Alat za Rezanje sa 3 Oštrica (15°, 30°, 45°) definitivno je idealan poklon za djecu je zanatlijske projekte, koji može poboljšati svoje ruke na sposobnost i kreativnost.Savršen dar za svakoga ko voli umjetnost i zanatlijske radi.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji